10.16.2011

Atractie si pasiune

.
53 comentarii

Daca dupa o zi grea de munca vrei sa-ti relaxezi partenerul si sa-l aduci intr-o stare potrvita pentru o partida amoroasa, cea mai buna idee este un masaj erotic.

Atractia si pasiunea pot fi aratate in multe moduri, insa masajul este o experienta senzuala si intima care apropie mult partenerii.
Un masaj erotic poate fi considerat un dans al degetelor pe lenjerie intima si pielea partenerului. Este cel mai mare organ senzorial al corpului si poate produce placeri intense. In primul rand, e nevoie de o lotiune sau de un ulei de masaj.

Ia cateva precautii: daca partenerul este alergic la anumite substante, cel mai bine este sa folosesti lotiuni pentru pielea sensibila si pe baza de apa. Lotiunile cu arome pot fi exterm de senzuale, insa ai grija ca parfumul sa fie unul discret, pe care partenerul/a sa il agreeze.
Si locatia este extrem de importanta: pentru un efect garantat, incearca o cada plina cu apa si putin spumant, sau pur si simplu pe podea sau pe pat. Scoate din priza telefonul fix si inchide mobilul, ca sa nu va deranjeze nimeni.
Alege o muzica ambientala placuta, care sa linisteasca. Jazz-ul ar fi o optiune ideala. Lumanarile sau betisoarele parfumate sunt si ele binevenite, atata timp cat nu ingreuneaza aerul din incapere. O camera cat mai bine oxigenata ajuta chiar mai mult decat aceste artificii.
Lasa-ti mainile sa se joace
Se poate incepe cu masarea umerilor si a gatului pentru relaxare, intr-un masaj obisnuit. Astfel, partenerul se va obisnui cu atingerea. Fiecare miscare trebuie sa fie facuta prelung si delicat, in asa fel incat sa fie resimtita cu intensitate la nivelul pielii.
Incepeti cu coloana vertebrala si coborati pana la baza spatelui. Miscarea continua este cheia unui masaj de succes, dar si grija cu care este atins partenerul. Sunt interzise miscarile grabite, smucite, care ar putea sa il surprinda pe partener sau chiar sa il irite.
Este esential ca ambele maini sa exercite o presiune aproximativ egala pe tot timpul masajului, pentru a nu crea senzatia de iregularitate. Cand mainile pleaca de pe piele, miscarea trebuie sa fie facuta incet, intr-un stil de "alunecare". Incercati sa mentineti un ritm constant al miscarilor.
Din cand in cand, schimbati tipul de miscari, pentru a evita situatia jenanta in care partenerul este atat de relaxat incat a adormit. Asculta-ti partenerul daca spune ca prefera o atingere mai puternica sau mai slaba.
In continuare, improvizati: alternati miscarile de masaj cu o apropiere in treacat a mainilor de zonele erogene, fara sa treceti la fapte. Folositi-va instinctul, iar cand lucrurile au evoluat, ghidati-va dupa raspunsul partenerului la miscarile pe care le faceti.
Se poate folosi si "recuzita": o esarfa moale sau o pana poate sa "alunece" in treacat pe pielea partenerului din cand in cand sau sa gadile usor.

readmore »»
 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner