12.24.2010

Craciun fericit!

.
2 comentarii

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! "La multi ani!"

Craciun fericit! Bunatatea si lumina domnului nostru Iisus Hristos sa va inconjoare in fiecare clipa si sa va aduca de toate!

readmore »»

12.22.2010

Traduceri legalizate

.
1 comentarii

Se întâmplă de multe ori să avem nevoie de o traducere profesionistă si mai ales legala pentru anumite documente de mare importanță.(ex.o oferta de lucru in strainatate)

O traducere legala  implica niste costuri, dar aduce niste beneficii pe care le observam doar atunci cand pierdem o oportunitate importanta tocmai din lipsa unei traduceri profesioniste.Orice om ajunge sa aiba nevoie macar o data in viata de un document tradus in alta limba.
In ziua de azi eczista foarte multe firme de acest gen dar putine sunt si profesionoste cand vine vorba de traduceri autorizate.Eu recomand cu caldura o echipa de profesionisti in acest domeniu de  traduceri autorizate  ( autorizati de catre Ministerul Justitiei ) cu o experienta vasta, specializati intr-unul din domeniile de provenienta a textelor de tradus . Cu ajutorul lor poti sa beneficiezi de :

1. Traduceri si retroversiuni pentru orice fel de text (ex. lucrari de diploma, de doctorat, dizertatii, lucrari stiintifice, etc.)
2. Traduceri autorizate: literare, juridice, economice, tehnice, medicale, documente oficiale, documente generale, web site-uri, etc.
3. traduceri legalizate
4. Apostilari si supralegalizari ale documentelor originale si ale traducerilor legalizate.

readmore »»
 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner