12.08.2010

Cum sa devii bogat

.
1 comentarii

Sunt doar cateva cai legale prin care poti deveni bogat in 3 luni de zile. Desi la prima vedere ai putea crede ca sunt mii de metode de imbogatire, in realitate sunt doar variatii ale acelorasi metode. Pentru unii notiunea de "bogatie" consta in cateva mii de dolari sau euro, pentru altii doar de la un milion de euro/dolari in sus se poate vorbi de avere. Indiferent din ce categorie faci parte, iata cum poti deveni bogat intr-un interval atat de scurt:
1. Sa te casatoresti pentru bani
Desi aceasta metoda este una cat se poate de legala ea ridica o serie de probleme legate de morala sau etica insa pentru unii chiar este o cale de a se imbogati. Insa aceasta "strategie" poate veni la pachet cu o serie de efecte adverse ale caror consecinte pot fi greu de prevazut.
 2. Un cantec sau o carte de succes
Daca reusesti sa spargi piata cu o carte de succes sau cu un hit, poti deveni o persoana bogata. Sa ne gandim doar la incasarile inregistrate de autoarea lui Harry Potter sau la incasarile pe care le realizeaza marii cantareti de pe urma pieselor lor. Aceasta cale de imbogatire depinde foarte mult de talentul in a realiza opere pe gustul marelui public. Ceea ce nu e tocmai la indemana oricui.
 3. Incepe o afacere

Este una dintre cele mai realiste cai de imbogatire pentru un om obisnuit. Vinde ceva cuiva! Gaseste o piata si vino cu un produs sau serviciu pentru care exista cerere, pe scurt, asta e tot ce trebuie sa faci, sa poti oferi solutii unor probleme existente. Da-le oamenilor ceea ce au nevoie si ei iti vor da banii lor in schimb.
 4. Castiga la loterie

Totul tine de hazard, sanse mici, sperante multe dar nu se stie niciodata de unde sare iepurele. Nu iti pune mari sperante in aceasta metoda dar daca joci din cand in cand nu pierzi mare lucru, cine stie, poate o sa ai noroc....
 5.  Investeste
Desi multi confunda acest sector cu cel al afacerilor individuale, ele difera destul de mult. Daca un patron munceste pentru bani, un investitor pune banii sa munceasca pentru el. Desigur, poti fi patron si investitor in acelasi timp.

Exista mai multe segmente in care se pot face investitii: bursa, fonduri de investitii, imobiliare, bijuterii, arta, etc. Ideea e sa pui banii la treaba astfel incat, in timp, sa iti genereze alti bani.
In linii mari acestea sunt principalele mijloace legale de imbogatire.

readmore »»
 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner