9.24.2010

Publicitate si reclame sexy!

.
2 comentarii

In ziua de azi in publicitate, sexul vinde. Daca vreti, este un pilon principal care ajuta la cresterea si sustinerea audientei pentru televizor, ziare, reviste, site-uri si ce mai vreti. Daca este folosit cu mult cap si creativitate, sexul in publicitate inseamna vanzari mari, deci bani. Sa vedem cateva reclame sexy si creative!

readmore »»

9.22.2010

Eva sex shop pentru femei frumoase

.
6 comentarii

Stiati ca la http://www.sexshop-eva.ro/ magazinul Eva sex shop vinde produse intime si lenjerie pentru femei frumoase?

Intrati sa vedeti ce gama de lenjerie intima erotica cuprinde acest magazin online si va invit sa cumparati vibratoare si dildo pentru placeri de neuitat.
Avem o gama foarte bogata de baby doll si corsete pe care suntem siguri ca o sa va placa. Daca aveti nevoie de ciorapi si bodysuit de culori diferite pe care nu le gasiti pe acest magazin de lenjerie online, va rugam sa ne lasati mesaj
Urmareste sex shop romantic pe twiter  
 si  pe facebook

readmore »»

9.20.2010

Culori si semnificatii

.
2 comentarii

Fiecare culoare are semnificatii diferite in functie de popor. Le cunosti?

Alb
Albul reprezinta lumina, chiar daca spectrul electromagnetic al luminii descompuse are toate culorile, de la rosu la violet. Albul este corelat cu divinitatea si adevarul absolut, fiind culoare purtata si de inaltii preoti sau chiar de Osiris. Grecii folosesc "aspros" pentru alb, ceea ce inseamna si veselie sau buna dispozitie. Romanii utilizau pe timpuri creta alba pentru a marca zilele auspicioase. Nu trebuie sa consideram albul drept o culoare imaculata daca ne raportam la atributiile si corelatiile sale. Spre exemplu, paloarea, fantomele, vacuumul nu sunt lucruri care i-ar incanta pe greci.
Albastru

Albastrul este asociat cu adevarul, intelepciunea, imortalitatea. Daca albul era adevarul absolut, albastrul este adevarul care urmeaza sa fie dezavaluit. A fost asociat mult timp cu loialitatea. In China, albastrul inseamna moarte, iar rosul semnifica viata. Studii recente au descoperit ca albastrul este culoarea cea mai preferata.
Galbenul

Aceasta culoare semnifica bogatia, fiind culoarea aurului. In China, aceasta este culoarea imperiala. Galbenul este asociat tot cu lumina, chiar daca nu cu forma ei cea mai pura, asa cum se intampla in cazul albului. Lalelele galebene simbolizeaza o dragoste mare, insa imposibil de realizat. Galbenul este, oarecum gresit, asociat cu gelozia. Spunem oarecum gresit deoarece gelozia are corespondent in verde.
Negru

Opusul albului inseamna doliu si durere. Negrul a fost mult timp asociat cu eroarea (va amintiti de bulinele de la gradinita?) sau anihilarea. Corabia care pleca in fiecare an din Atena spre Creta si Delos avea panze negre la plecare si albe la intoarcere. Piratii indrageau palariile negre si foloseau aceeasi culoare pentru steaguri. Personajele negative erau colorate in negru, fie ca ne referim la carti sau la filme (vedeti Darth Vader). A opta bila la biliard este neagra, simbolizand sfarsitul. Pe langa lucrurile negative, negrul poate insemna liniste sau pace.
Rosu

Este culoarea emotiei. Rosul este asociat cu iubirea, focul, energia. Totusi, rosul inseamna si alarma. Popular, rosul pazeste de deochi. Este corelat cu pacatul.
 
 
Verde

Verdele inseamna natura, dezvoltare si prosperitate. Este cea mai prietenoasa culoare cu ochiul uman. Spuneam mai devreme ca verdele este asociat cu gelozia, grecii crezand ca oamenii gelosi aveau o secretie crescuta de bila, care dadea tegumentelor si mucoaselor a tenta galben - verzuie. Sappho folosea verdele pentru a descrie fata unui om suferind in iubire. Mai nou, verdele a intrat in curentul "green" care promoveaza noi surse de energie, un mediu mai curat si o alimentatie sanatoasa.

readmore »»
 
Adauga blog - adauga articole Bloguri, Bloggeri si CititoriZiarul
Protected by Copyscape Plagiarism Scanner